top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

Forfatters billedeDavith Hegaard

3. rangliste i standard og 2. rangliste kombi for ynglinge og voksne

En VM-udtagelse, 2 sejre og ialt 12 finalepladser til KAF ved ranglisten i standard og kombi for Ynglinge/Voksne.

Endnu en gang gjorde KAF's dansere en flot figur ved en hjemlig dansk ranglisteturnering. Denne gang gjaldt det 3. og sidste rangliste turnering inden DM-standard og ligeledes 2. rangliste i kombi for Ynglinge og Voksne.

Udover ranglistepointene blev der specielt kæmpet om udtagelse til VM-standard for Junior 2 danserne, og her lykkedes det Mathias Nyborg og Malou Dyrekær Matthiesen med en 2. plads på dagen at sikre sig en billet hertil. Parret skal dermed for første gang repræsentere Danmark ved et Internationalt Mesterskab. Turen går til Moldova d. 11. oktober, og vi ønsker jer held og lykke med jeres debut! STORT TILLYKKE!

Udover VM-udtagelsen til Mathias og Malou bød dagen også på flere KAF-sejre og flotte placeringer.

I junior 2 rækken satte KAF sig på hele 4 ud af 6 finalepladser:

2. Mathias Nyborg - Malou Dyrekær Matthiesen

3. Benjamin Pries - Sandra Thrane Andreasen

4. Kevin Hegaard - Cathrine Singer

5. Martin Hô Suhr Moordieck - Emma Rise Adrian

11. Julian Ferreira - Annika Sørensen

I Ynglingerækken var KAF også flot repræsenteret med hele 3 par i finalen, hvoraf det ene par altså snuppede sejren.

1. Alexander Kuriganov - Maria Louise Hougesen

4. Benjamin Pries - Sandra Thrane Andreasen

5. Magnus Henriksen Jensen - Anne Sofie Groth Panajotides

I voksenrækken var der store forhåbninger til endnu en topplacering, og det blev da også til en podieplads.

3. Pasquale Farina og Sofie Koborg

8. Oliver Curting - Eva Maria Egsmose

I Seniorrækken var der Tysk deltagelse, og danskerne var så gæstfrie at give dem 1 pladsen med blot 0,5 point til KAF-parret på 2. pladsen.

2. Stig Bülow - Helle Marcussen

Ved dagens kombirangliste for Ynglinge og voksne blev det til endnu en sejr til KAF i ynglingerækken.

4. Magnus Henriksen Jensen - Anne Sofie Groth Panajotides

I den voksne række var der også en finaleplads til KAF:

5. Oliver Curting - Eva Maria Egsmose

Vi ønsker tillykke med de flotte placeringer og ønsker jer alle held og lykke ved efterårets DM. Et særligt held og lykke skal naturligvis gå til Mathias og Malou ved VM i Moldova.