top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

Forfatters billedeDavith Hegaard

God KAF-dag ved 1. rangliste latin og kombi for ynglinge/voksne.

To sejre og et hav af flotte podie- og finaleplaceringer var resultatet efter en god KAF-dag i det jyske.

Nikolaj Lund og Marta Kocik var storfavoritter til at tage sejren i de voksnes kombiturnering blot en uge efter deres flotte EM-sølv i netop denne kategori, og skuffede heller ikke. De vandt alle 10 danse i sikker stil.

Også i Junior 2 gik sejren til KAF. Mikhail Avdeev og Amélie Buck Arentsen vandt alle 5 danse og kunne stige øverst på skamlen.

Flotte podiepladser var der også til Hu Jin Wei og Anique Buck Arentsen i Ynglinge latin med en flot 3.plads og til Nikolaj Lund og Marta Kocik med en forventet 2. plads i Voksen latin. Endnu en podieplads i Voksen latin blev det til for KAF med Artem Lazarev og Amalie Stampe med 3. pladsen.

Også i kombi-turneringen var der udover sejren til Nikolaj og Marta flotte podiepladser til KAF. I Voksen-kombi blev det til en flot 2. plads til Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen og i Ynglinge kombi dansede Jakob Stenbæk og Malou Dyrekær Matthiesen sig flot op på en 3. plads.